Torstai 2

Huh huh. Puuh. Ja niinpoispäin. :)

Meinas olla todellakin jännät paikat äsken. Siinä aikani pyöriskelin Paragonissa, kävin syömässä hyvän ”beef with green curry” -annoksen. Mutta, sehän oli alkanut sataa kaupungissa sillä aikaa kun olin sisällä kauppakeskuksessa. Vettä tulikin runsaasti sillä kadut oli paikoin veden peitossa. Vesisateen seuraus – liikenne lähes täysin jumissa ja 45 minuutin taksijono paragonin edessä olevalla tolpalla. 17:05 sain taksin, äkkiä matkatavarat hotellin säilytyksestä ja tienpäälle. Ruuhka oli melkoinen ja olin jo pariinkin kertaan varma että en ehdi koneeseen. Taksikuski oli viiskymppinen mies (en ole kyllä nähnyt edes naisia taksikuskeina täällä), autona joku toyota varmaan sen kymmenen vuotta vanha, en nyt muista oliko mittarissa 543 vai 643 tuhatta kilometriä mittarissa. Ei se mikään raketti ollut mutta perille päästiin.

Laukun paino oli 21 kiloa mutta ei tuo check-innissä mitään sanonut extrakilosta. Huomasin samalla että lippuun on printattuna matkatavaran paino, siitähän voin kotona tsekata mennessä olleen lastin painon.

Boarding alkaa minuutin päästä joten vois hipsiä kohti porttia pikkuhiljaa. Vois ottaa nyt lennolla dhabiin muutaman paukun, sais ehkä nukuttua sitten seuraavalla lennolla muncheniin.