Abu Dhabi

Lento oli aika pomppuinen, sai jatkuvasti lähes pitää vyötä kiinni. Lasku oli tosin pehmein ja tasaisin tähän mennessä tällä reissulla. B777-300ER koneena (A6-ETE). Tässä kun istuu lentokenttäbussissa 20 metrin päässä moottorista niin pitää sanoa vain että onhan se vaikuttavan iso.

Oma paikka oli 46C, käytäväpaikka. Tosin sitä itse pyysinkin, helppo lähteä vessaan tai minne onkaan menossa silloin kun sitä itse haluaa.

Näin kentällä sen Etihadin A320n (A6-EIB) mikä on maalattu mustaksi UAE:hen v. 2009 tulevan F1-kisan johdosta. Otin siitä kuvankin, saas nähdä onnistuiko.

Boardingin pitäis alkaa 0055 paikallista aikaa eli 20 min päästä. Tulin tähän kentän pianobaariin oluelle. On täällä piano jota ei kylläkään kukaan soita. Puolen litran tuoppi Heinekeniä, 18 dhs. Kurssi on oman veikkaukseni on 5 dhs = 1 eur. Tupakka oli halpaa, kaksi kartonkia 26 usd eli noin 20 eur.

En tiennytkään että tämä on näinkin vilkas kenttä jopa puolen yön jälkeen, etihadilla 2 tunnin sisään lennot eurooppaan: muncheniin, dubliniin, manchesteriin, milanoon, frankfurtiin sekä lontooseen. Lisäksi BA:lla on oma lento heathrowille varttia ennen sekä United Airlinesilla frankfurtiin reilu tuntia ennen etihadia.