Torstai 1

Heräilin siinä kasin pintaan käydäkseni aamiaisella. Tänään alkoi kyllä jo maistua vähän puulta nuo hotelliaamiaiset, onhan niitä tullut syötyä yli kaksi viikkoa joka päivä. Otin siinä parin tunnin nokoset vielä kun se nukkuminen viime yönä jäi aika vähiin.

Pakkailin siinä tavarat, sain kaikki rojut mahdutetuksi siihen putkikassin/vetolaukun -yhdistelmään + reppuun mitä mukana oli. Painopuolen kanssa voi tulla ongelmia, nimittäin suht painavalta se laukku tuntui kantaa. Lähtöpäässä painoa taisi olla alta 9kg, tuskimpa olen 11kg edestä tavaraa lisää hankkinut täältä. Saa elää ”jännityksessä” vielä joitain tunteja. En edes ole kyllä selvittänyt paljonko matkatavaran ylipainokilo maksaa etihadilla.

Taas sama juttu, mittaritaksia ei saanut hotellin lähettyviltä lainkaan. Satasen sopimuksen tein matkasta mbklle, lopulta kyyti päättyi skytrain asemalle S2. Yritti laskuttaa siltikin koko summaa, mutta sain lopulta satasesta puolet takaisin. 50b on aika lähellä oikeaa veloitusta koska matkaan meni vartti kovan ruuhkan vuoksi. Tiedä sitten kerääkö nuo hotellin edustat noita epärehellisempiä kuskeja vai miten, mutta olenkohan neljästi (yrittänyt) lähteä mittaritaksilla Baiyoken edestä, pari kertaa pyynnit ovat olleet katossa ja pari kertaa on saatu kohtuullinen könttähinta sovituksi. Siam Paragon -kauppakeskuksen edessä on kyllä hyvin järjestetty taksisysteemi, kauppakeskuksen tyyppi kyselee taksitolpalla asiakkaalta mihin on menossa ja huutaa megafonin avulla tiedon kuskille. Joka kerta siitä lähdettäessä tällä reissulla (kuten myös edelliselläkin) ei ole ollut ongelmaa taksien suhteen ja mittaritkin menny päälle pyytämättä. Sais muut ottaa mallia tästä :) Ehkä kuskit tietää että tuossa on normaalia kovempi valvonta ja jos yrittää jotain vilunkia niin tietää jäävänsä helpommin kiinni.

Olen tässä Paragonilla nytten, katselen jonkun ruokapaikan ja” idlailen” tunnin tai kaksi. Sitten vois suunnata hotellin kautta kentälle. Saas nähdä saanko taksin silloin ;)