Perjantai

Hyvin nukutun yön jälkeen ajoissa aamiaiselle jonka jälkeen kävin korkkaamassa hotellin uima-altaan. Ihan ok, lähetin flickriin (www.flickr.com/photos/eph1) kuvan siitä. Enemmän kuvia matkalta tullee samaan osoitteeseen vasta kotiinpaluun jälkeen, sillä suurin osa kuvista on otettu N73 -kamerapuhelimellani jossa ei ole wlan -tukea joten lähetettävät kuvat pitäisi siirtää ensin tähän kommunikaattoriin ja sitten lähettää, nimittäin gprs -datasiirto maksaisi varmastikin hunajaa täältä käytettynä.

Ilta-ajan mökä hotellin vierellä on nyt rauhoittunut hieman (tai ainakin volyymi laskenut) tai sitten siihen on vain alkanut tottumaan – ei häiritse enää niin paljoa. Tosin nyt alkaa viikonloppu joten eiköhän tänään ja huomenissa ole bileet ylimmillään. Hotellin siivoojilla on outo tapa muuten lakanoita vaihtaessaan ja muuta siivousta tehdessään päivittäin jättää parvekkeen ovi auki raolleen. Ei nimittäin tarvitse olla edes kiinan sirkuksen jäsen jotta pystyisi vieressä olevilta ”palomiesportailta” heilauttamaan itsensä tähän parvekkeelle. Ei sillä, ”arvokkain” omaisuus kyllä kulkee repussa mukana kun en ole huoneessa.

Nyt voisi lähteä etsimään postitoimiston (kuulemma royal garden plazan lähettyvillä) jotta saisi postikortit matkaan. Vois käydä samalla siinä ripleysin museossa kun se viimeksi jäi katsastamatta.

Hotellin wlan on viimepäivinä pätkinyt aika pahasti, onneksi näitä wi-fi pisteitä löytyy ympäri kylää. Jätin äsken lähtiessäni pyykkejä pesuun hotellia vastapäätä olevaan pesulaan, huomenna kl 18 pitäisi olla valmista. Hinnat näytti olevan ihan normitasoa, jotain yhteistyötä tekevät kuitenkin hotellin kanssa kun oli heti huoneen numeroa kyselemässä.