Torstai 2

Päivä kääntyi jälleen illaksi auringon laskiessa. Päivällä tuli käytyä hieman shoppailemassa, uudet sandaalitkin löytyi (600b). Ehkä tuosta olisi vielä voinut tingata lisääkin, lähtöhinta oli muistaakseni 850b joten tulihan se hieman alas. Sen jälkeen otin lavataksikyydin lähes delfiiniiympyrälle asti josta lähdin valumaan rantakatua myöden alaspäin. Soi 3 ja soi 4 välistä löytyi muuan suomibaari Koong King jossa ei kylläkään tullut käytyä kun ei oikein juomat maistunu sillä hetkellä. Huolestuttavaa ;)

En ole vieläkään saanut tehtä päätöstä loppuajan asumisesta täällä, tavallaan vois olla tässä samassa loppuun asti mutta tavallaan vaihtelukin virkistäisi. Ensi viikon keskiviikkona tai torstaina olisin lähdössä Changille. Tässä soi10 varrella oleva matkatoimisto lupaili mainoksessaan minibussikuljetusta, lauttalippua sekä kuljetusta hotellille yht 600b, ihan ok hinta minusta. Pitäis katsella viimeiselle maanantaille sitten varmaankin se lentolippu tratista takaisin bangkokiin.

Tämän päivän reissulla löysin rantakadun varrelta A-One hotel joka näytti suht hienolta, hieno allas-alue ja allas-baari. Nettivaraajan hinta 2750b/yö, aika kallis siis. Mutta eiköhän tuohonkin olisi varaa. Näköetäisyydellä tästä nykyisestä hotellista olisi Apex kakkoskadulla. Hinta 450b/yö eli halpa. Kuulemma hotellissa on ilmaistoidut huoneetkin. Pitää jättää asia ”hautumaan”.

Nyt vois vaikkapa kirjoittaa nuo postikortit jotta tällä kertaa ne ehtisi suomeen ennenkuin loma loppuu :)