Hard Rock Cafe (17. päivä)

Aktiviteettia olin vailla joten päätin lähteä katsomaan josko pääsisi pyssyllä parit laukaukset ampumaan. Ainoa ampumapaikka minkä tiesin Pattajalla olevan oli Tiffanyn cabaretin yhteydessä oleva ampumarata. Lavataksilla pääsi kätevästi suhteellisen lähelle. Radalla ei tosin ollut asiakkaita ja homman hintakin oli mielestäni kohtuullisen hyvin hinnoiteltua, muistaakseni 1250 b / 25 laukausta ysimillisellä. En tiedä mikä on normaalihintataso Suomessa tai Thaimaassa, enkä kyllä tiedä olisiko siitä ampumisestakaan tullut mitään kun ei monesti ole sitä tullut harrastettua. Joskus 10 vuotta sitten varmaan viimeksi ilmakiväärillä ja joitain vuosia myöhemmin oikealla kiväärillä. Tsekkasin myös itse cabareen hinnan kun samassa talossa olin, VIP-paikka muistaakseni 800 b.

Melkoisen lämmin päivä oli joten päätin jatkaa matkaani soi 1:n läpi rantaan hieman viilentävän merituulen toivossa. Ihmettelin rantaelämää varmaankin lähemmäksi tunnin siirtyessä samalla hitaasti mutta varmasti kävelykatua kohti. Jossain vaiheessa eteen tuli (surullisen kuuluisa) Hard Rock Cafe. Pientä nälkää oli havaittavissa joten päätin testata ketjun ravintolapuolta. Listalta tarttui pitkällisen harkinnan jälkeen Club Sandwich Chicken (tai vastaava) with fries. Todella iso annos oli syötäväksi ja osa piti jättääkin. Ja siellä oli ihan kunnon kanaleikkeet leipien välissä ei mitään silppua. Hinta reilut 300b, eli ei se mitään halpaa huvia ollut. Mutta jenkkiläiseksi ketjupaikaksi en pidä liian kalliinakaan. Kahvilan matkamuistomyymälästä tarttui mukaan uudenmallinen kahvikuppi koristamaan jo valmiiksi täyttä tiskikaappiani.

Siitä HRC:lta ajelin lavataksilla hotellikadulle ja pienille päivälevoille. Altaallakin tuli käytyä uimassa muutama altaanväli. Koska kyseessä oli torstai, se tarkoitti myös keilailtaa. Tein maanantaina pienen “tieteellisen” testin keilaamalla vesilinjalla. Tänään päätin kokeilla toisin eli yksi olut hotellilla ennen keilausta ja muutama pelin aikana. Ja vaikutus oli niinkuin  etukäteen ajattelinkin, eli huonomminhan se meni verrattuna maanantaihin. Mutta hauskaa oli kuitenkin, mikä on pääasia ainakin omalle kohdalleni. Doggystylen baari oli kiinni tänään puuttuneen alkoholimyyntiluvan takia kun siellä tapahtui hiljattain omistajanvaihdos baarilla. Tosin häiriö tästä oli hyvin pieni kun seuraava baari oli noin viiden metrin päässä…

Killeritkin pelattiin ja baarin kellokin taisi soida jossain välissä (=katossa roikkuvan kellon soittaja tarjoaa kierroksen kaikille baarin asiakkaille, miksei tällaistakaan ole Suomessa?). Jossain vaiheessa yötä kun päästiin porukalla made in thailandin alueelta jatkamaan matkaa onnistuin rikkomaan eilen ostetut sandaalit. Tai oikeammin en niitä tieten tahtoen rikkonut vaan hihna irtosi. Se niistä hyvistä ja halvoista.. Jatkot oli soi 7:lla sijainneessa ulkoilmabaarissa jossa vierähtikin useampi tunti.. Jossain vaiheessa yötä tilattiin pöytään ruokaa viereisestä kojusta, 30 batia ilmeisestikin japanilaisista nuudeleista kanalla. Iso paketti tuohon hintaan, ei ole kallista kyllä. Siinä vaiheessa kun aamusta sitten hotellihuoneelle päästiin, aurinkokin oli jo hyvää vauhtia nousemassa.