Weekend Market (6.päivä)

Se olisi nyt viimeinen kokonainen päivä Bangkokissa. Ihan hauskaa on ollut, ehkäpä pari yötä vähemmän voisi olla optimiaika omalle kohdalle täällä.. Sen verran kalliimpi kaupunki tämä on jos vertaa esim. pattajaan.

Aamusella heräilin kahdeksan aikoihin ja kävin aamiaisella hotellin ravintolassa. American breakfastin hinta 240bht ++ (eli hintaan lisätään palvelulisä 10% ja ”alvit”).

Hieman ennen kymmentä lähdin ilmajunalla kohti chatuchakin viikonloppumarkkinoita. Lehtipuun matkaopaskirjan mukaan siellä on jopa 10 000 myyjää paikalla. Olihan se kokemus, voisi jossain määrin verrata Tallinnan merekeskukseen (potenssiin kymmenen) kapeine kujineen ja innokkaine myyjineen. Muutaman kujan kuljin päästä päähän ja sai riittää minun puolestani se, jos olisi joku tietty tarve mitä ostaa niin sitten ihan ok paikka. Pyrin itse vähentämään kaikenlaisen ”roinan” kotiinkantamista millä ei tee juurikaan mitään.

Paluumatkalla pysähdyin ilmajunalla Asia hotellin pysäkille, ajattrelin josko viimeisen Bangkok-illan kunniaksi olisi käynyt katsomassa sen niiden cabaret-shown. Mutta sitten muistinkin että pattajalla en olekaan cabareessa käynyt joten siellä sitten jos ehtisi..

Hotellille tulin siinä klo 14 aikoihin, jotenkin oli tukahduttavan kuumaa vaikkakaan en usko että tänään olisi ollut mitenkään merkittävästi lämpöisempi päivä mitä eilen. Joten päiväsuihkut ja pieni lepohetki.

Ei olekaan tullut kirjoitettua aiemmin niinkin tärkeästä aiheesta kuin säästä. En ole monessakaan paikassa lämpömittaria nähnyt, mutta veikkaisin asteiksi 27-29 päiväsaikaan. En ole huomannut ettäkö olisi satanut näinä päivinä.

Iltasella lähdin käymään vielä MBKssa tarkoituksena löytää akku siihen vanhempaan kameraani, G3seen jota unohdin katsella IT-Citystä. Ei nyt tullut näkyville ketään ”patterikauppiasta” joten se jäi ostamatta. Neloskerroksessa tuntui vähintään sadan kojun myyntilistalla olevan ”new un locked iphone v.2.0”, liekö kaikille riittää sitten myyntiä.

Kauppareissulta palatessani pyörähdin Sport’s academyssä parilla ja lähetin samalla eilisen blogimerkinnän. Ihmeen tiukassa tuntuu olevan ilmaiset Wlanit tässä lähistöllä. Se hoegarden jäi nyt tällä kertaa maistamatta sportissa mutta eiköhän sitä jonain päivänä (ja vuotena) tule tultua uudelleen tähän kaupunkiin. Myöhemmin illalla tuli käytyä naapurissa olevalla baarikadulla soi 7/1. Joku bändi soitteli siinä muutaman setin ei ihan niitä yleisempiä biisejä joita täällä kuulee melko useasti.

Nukkumaan siinä puolen yön aikoihin.