Tiistai 3

Huh huijakkaa, nyt alkais olemaan kaikki tuliaiset ostettuna. Tai no mekongia pitää ostaa vielä pari pulloa. Olen ehkä hieman huonolla mielikuvituksella varustettu joten ostelin pääasiassa t-paitoja. Ostin itselleni pari pikeepaidan tyylistä, joten nyt on niitäkin. Apteekista ostin tigerbalmia, 6 pientä maksoi 300b.

Tuli myös toteutettua se ”pakollinen” vierailu goukkariin, paikan nimu oli joku penthouse club tai jotain sinnepäin. Kovastihan siellä myyntiä yritettiin mutta kun pyynnöt oli 2200b (bar fine ja room fine a 600b ja tytön 1000b) ja ylöspäin niin kiitos ei. ”Koti”matkalla kävin syömässä ravintolassa nimeltä Da Da, tiedä sitten olisko venäläisessä omistuksessa – ruokalistat oli myös venäjäksi. Tänään otin ”beef with garlic and onion and fried rice”, annos, pikkusingha ja vesipullo 180b.

Huomenna vois selvittää saisko alcazar (vai mikä se nimi olikaan) showhun lipun ja mihin hintaan. Illalla pitäis hakea ne paidat ja pyykitkin olis puhtaat. Sitten kamatkin vois pääasiassa lyödä kasaan jo illalla niin ei tartte enää lähtöaamuna niiden kanssa alkaa säätämään.

Sen kuljetuksen hinta Koh Changille olikin nyt 700b, en sitten tiedä tuliko tässä parin päivän aikana indeksikorotus hintoihin vai muistanko muuten vaan väärin sen. 07:30 pitäis olla hotlan edessä valmiina.

Nyt vois vaikka nukkua kun ruoan jälkeen alkoi mukavasti ramasemaan. Pääsis ehkä huomenaamulla hieman aikaisemmin ylös mitä parina viime päivänä :)