Tiistai 2

Tuli taas suunnitelmiin muutos. Tai siis palataan siihen alkuperäiseen. Eli lähdenkin sinne Changille. Thaiklupilta löysin tiedon että sofia gardenissa olisi tilaa viikonlopuksi, soitin omistaja-Jussille joku tunti sitten ja tein varauksen. Tuon resortin omistaja on sama joka pyöritti aiemmin jussinhotellia täällä Pattayalla. Kuulemma se koko paikka ei ole vielä valmiiksi rakennettu, mutta eivät tee rakennustöitä haikkarin (high season, korkeasesonki) aikana vaan vasta kesällä. En tullut kysyneeksi yön hintaa mutta tuskin se nyt mikään äärettömän kallis on. Kuljetus Pattayalta Changiin kustantaa sen 600b sis lauttalipun ja kuljetukset molemmissa päissä mantereella ja saarella.

Pienet levot ”vähän” venähti taas heräilin tuossa kolmen aikoihin. Kävin nyt uimassa altaalla että vähän heräisi. Ihmeelliseksi mennyt tämä minun unirytmi. Mitenkähän sitä saa itsensä ylös kammettua torstaiaamuna.

Vois lähteä shoppailemaan hieman tuliaisia – huomenna pitää hoitaa monta juttua. Paidat olis noudettavissa Bobbyltä klo 20 aikoihin. Ja voishan sitä Pattaylta lähdön kunniaksi käydä huomenna soi kolmosella.