Sunnuntai 2

Tänään on ollut suhteellisen pilvistä kuten koko viikonlopun, lämpötila on pyörinyt siinä 27-29 asteen paikkeilla ei yli 30 kuitenkaan.

Löysin kakkoskadulta hyvän ruokapaikan soi 10 ja soi 11 välistä, apex-hotellia vastapäätä. 100b maksoi perinteinen paistettua riisiä kanalla -annos. Paikan nimi oli muistaakseni Rungthani.

Iltakävelyllä kävin uudelleen siinä thainyrkkeilypaikassa (pieni singha 100b), nyt pitäisi olla pari kuvaakin siitä. Tällä kertaa ottelu loppui kolmannessa erässä siihen kun vastustaja pääsi kierrepotkulla ”pehmittämään” vastustajan takaraivoa. Ja sitten oli taas jonkun aikaa ”valot poissa” kyseiseltä ottelijalta. Pitää kyllä käydä vielä joku ilta tarkistamassa olisiko ottelua menossa/alkamassa, loistavaa viihdettä vaikkakaan en tähän mennessä ole ollut mikään väkivaltalajien ylin ystävä.

Olin jo takaisin hotellille lähdössä kun kuulin kävelykadulle että jossain baarissa soitetaan Metallicaa, livenä. Olihan se versio nothing else mattersista vähän väsynyt eikä kitarasoolot olleet lähelläkään Hammetin versiota, mutta toimi kuitenkin. Oli ensimmäinen rockimpaa musiikkia soittava livebar johonka itse törmäsin. Muita kuultuja biisejä oli mm. ac/dc :n highway to hell ja thunderstruck. Ehkä oli kaverit vetäneet ac/dc:ta enempi kun se kulkikin jo paremmin. Baarin nimi oli hot tuna bar (pieni singha 90b, viski+kola 130b). En tiedä onko tämä maan tapa, mutta esim.soi pattayaland 1 :lla olleessa irkkupubissa viskiä tulee drinkkiin ”vain” 2,5cl (hinta 95b) jossain pienemmissä beer bareissa on kaadettu myös suoraan käsivaralta. Mielenkiintoisesti olen taas täällä ollessani alkanut jälleen tykkäämään viskikolasta, suomessa se ei toimi juuri ollenkaan.

Ostin joitain päiviä sitten 7-elevenistä litran pullon red labelia, 699b. Näemmä pullottavat sitä täällä Thaimaassa. Ajatuksena oli että siitä voi tehdä parit drinkit hotellihuoneella ollessani. Meinasi tulla vaan tenkkapoo sillä pullon suuhun oli laitettu jonkunsorttinen ”lukko” jonka avausmekanismia en ymmärtänyt. Itseasiassa törmäsin samanlaiseen lukkoon joitain kuukausia sitten Tallinnasta ostamani tequilapullon kanssa, silloin avaaminen onnistui suht kivuttomasti vasaralla naputellen. Nyt ei tullut otettua vasaraa mukaan matkaan joten asian sai ajaa toilettilaukusta löytynyt mattoveitsi. Aikani pullon kaulaa kuorittua sain ”lukon” irti, mutta eihän siihen enää korkkia saanut kiinni. Joten tyhjensin pullon sisällön tyhjään muoviseen vesipulloon.

Yritän kohta lähettää flickriin (osoite löytyy edellisistä viesteistä) kuvan tuosta pullolukosta muutaman muun kuvan kera. Jos joku tietää hienomman ja siistimmän avausmenetelmän (tai mihin ylipäätään sitä tarvitaan) niin kerro ihmeessä minullekin esim. sivun alareunassa olevan kommenttiboksin avulla.

Voisi yrittää nukkua nyt.