Relaxing (12. Päivä)

Ei ihan heti yöllä saanut nukuttua mutta lopulta sekin onnistui näemmä kun heräsin kymmeneltä kellon soittoon. Alakertaan aamiaiselle, on se vaan mukava istua taas valmiiseen pöytään kuppikeittoaamujen jälkeen.

Pientä lepoa ja sen jälkeen lähdin tutustumaan lähemmin tuohon naapurin uuteen tulokkaaseen, Central Festival -keskukseen. Väittävät että ”biggest mall in asia” mutta en nyt ihan tiedä tuosta sillä veikkaisin että Bangkokin suunnaltakin löytyy isompaa keskusta. Mutta iso se on siltikin. Seitsemän tai kahdeksan kerrosta sisätiloja asiakkaille, pikkuputiikkia toisensa perään. Vähän epäilyttää riittääkö kaikille myyntiä pitkässä juoksussa. Eikä kaikki putiikit olleet vielä edes valmiina avattaviksi. Saa nähdä.

Ylimmästä kerroksesta löytyi leffateatteri, kävin katsomassa Pride and Glory. Melko seko leffa se oli kyllä kaikenkaikkiaan. Parit repliikit meni myös ohi kun ei toi espanja oikein onnistu. Lippu premium paikalle maksoi 150b. Normipaikka 120b ja sohva muistaakseni 500b. Ihan ok oli tuo premiumpaikkakin, tuolin selkänoja taittui vähän samaan malliin mitä lentokoneessa. Tosin ilmastointi oli säädetty ihan liian kylmälle, ”holotnaja” meinasi tulla shortseissa. Aika pitkäkin leffa oli kun itse elokuvan kestokin taisi olla yli 2h (+leffatrailerit). Ennen elokuvaa näytettiin myös parin minuutin elämänkooste Thaimaan kuninkaasta jonka ajaksi pyydettin nousemaan seisaalleen. Melko outoa mutta mikäs siinä, maassa maan tavalla.

Elokuvan jälkeen kävin syömässä lounasta ehkäpä erikoisimmassa ravintolassa tähän mennessä. Homman juju on siinä että tiskiltä tilataan ruoat ja hetken kuluttua pöytään tulee kuuma pannu jossa ruoka on puolikypsänä. Saa itse paistaa sen loppuun ja maustaa. Tuo pannu on joku japanilainen patentti, jos oikein luin. Mutta ei siinä, hyvää ja maukasta ruokaa tuli ”beef green curry with rice” annoksesta. Paikassa oli vielä -20% avajaistarjous joten ruoka juomineen maksoi lopulta 140b. Melko edullista! Niin ja ravintolan nimi oli pepper lunch.

Iltapäivällä kävin heittämässä repullisen pyykkiä pesuun tuohon lähelle, sunnuntaina klo 17 jälkeen olis valmista. Iltapäivästä kävin myös uudestaan parturissa, nyt lähti vähän enemmän hiuksia mutta jäi niitä vielä kotiinviemisiksi. Kävin myös tuossa made in thailand alueella kauppojen valikoimia katsomassa, melko edulliselta vaikuttaa siinä joten voisi lähempänä kotiinlähtöä käydä siinä uudelleen shoppailemassa. Kävin iltasella katsomassa myös uudehkoa suomalaisomistuksessa olevaa baaria Lee Style soi lengkeellä. Ihan siisti mesta tosin melkoisen kaukana ”keskustasta”. Isäntä ei ollut kotona joten pelailin pari peliä biljardia henkilökuntaan kuulunutta vastaan.

Paluumatkalla kävin soi 13/2 :lla jalkahieronnassa. Kyllä se vaan tekee hyvää kun tekijä osaa hommansa. Vois joku päivä käydä vielä uudelleen. Illasta ei sen kummempia, huomenna sunnuntaina on australian avoimien miesten finaali jota vois mennä johonkin katsomaan.