Maanantai

Meni taas hieman myöhään tuon nukkumisen kanssa, heräilin siinä hieman ennen puolta yhtätoista joten ehdin ennen klo 11 aamiaiselle. Siinä sitten aikani maailmaa ihmeteltyäni lähdin päivän kierrokselle. Joskus tullut ajatus että olisi tarvetta Nokialaiselle nuoriso-ohjaajalle ja niitähän tuossa rantakadulla sijaitsevat myyntikojut ovat puolillaan. Oli niin ”pitkää” kuin teleskooppimallia tarjolla, hinnat siellä 200-300b tingittynä (lähdöt 500b+). Ei nyt löytynyt ihan mieleistä mallia joten jätin ostamatta.

Samoin löysin nyt neljännellä etsimiskerralla Bobby Fashionin (räätäli josta olen lukenut monesta paikasta positiivisia kokemuksia). Hieman kalliin oloinen paikka se tosin oli, puuvillainen kauluspaita lyhyillä hihoilla 1100b, thaiklupin käyttäjäetukortilla sai -10% joten lopullinen hinta 990b. Tilasin kaksi paitaa, lähinnä työkäyttöä ajatellen (vaalean sinisiä). Toivottavasti laatu on kohdillaan, keskiviikkoiltana sais noutaa valmiit paidat – ja torstaiaamuna 08:00 on sitten jo lähtö eteenpäin.

Bobbyn vieressä oli Lassi’s Bar (pikkusingha, 65b), suht paljon suomipoikaa näytti olevan paikalla ja jo aika hyvässä hapessa osa niistä, kello oli hieman yli 12 päivällä.

Sen jälkeen lähdin tekemään jo pari päivää suunnittelemaani visittia Soi Buakhaolle. Suht ahdas katu kyllä eikä pääosin ole tietoakaan jalkakäytävistä. Kadun varrelta löytyi Your coffee and tea bar (pikkusingha, 55b). Ihan siistin oloinen paikka, todella hyvä ilmastointi. Mikäli olisi nälkä, testaisin ihan varmasti tämän paikan ruokalistan. Sen verta hyvältä se näyttää.

Nyt voisi suunnata pikkuhiljakseen hotellille päin takaisin, vois käydä uimassa. Lisäksi pitäis käydä siellä matkatoimistossa vielä sopimassa torstain reissusta.