Keskiviikko 3

Tuli suoritettua Raymond’sin pihvikurssi, eli testattu kaikki listan kolme kunnon pihviä. Ja kyllä se viimeinen, sisäfilepihvi valkosipulilla oli paras, ei siitä pääse mihinkään.

Hain bobbyltä valmiit paidat, kokeilin niistä toista päälle ja mitoitus tuntui olevan ihan ok noin lyhyellä kokeiluilla. Kävin siinä sen jälkeen lassin baarilla (G&t 85b) – parin käyntikerran perusteella vois sanoa että sen paikan suosituin ruoka-annos on varmaankin se legendaarinen lihapullat perunamuusilla.

Jo pari päivää on pitänyt käydä katsastamassa The Blues Factory (www.thebluesfactorypattaya.com) kävelykadulla. Nyt oli tavallaan vapaata ja joutilasta aikaa joten miksipä ei. Menin siinä 2130 sinne ja menossa oli kl 22 aloittavan bändin soundcheck. Häppäri 21.00-22.00, g&t 100b, normi 140b & black label 145b. Kalliin puoleisia drinkkejä nuo olivat mutta bändi oli sen verta hyvä jotta mikä ettei. Kaikenkaikkiaan lasku oli jotain lähes 800b. Bändin ohjelmisto koostui pääasiassa näistä ”ikivihreiden artistien klassikoista” kuten Eric Clapton, AC/DC, Metallica, Jimi Hendrix. Siellä sai kuvata ja videoida vapaasti joten kunhan kotiudun jossain vaiheessa ehkä saan videota nettiinkin. Tosin yksi ”pieni kiinalainen” veti vähän överiksi sen kuvaamisen, vähän väliä se pomppi lavalla (pilaten varmaan puolet mun kuvista), välillä lattialla istuen ja maaten jne. Tosin saattoihan se olla henkilökuntaan kuuluvakin, ei ollut kyllä ”talon paitaa” päällä tai muuta siihen viittaavaa. Hommais kraanan kameralle niin ei tarvitsisi lavalle pomppia kesken soiton…

Pari tuntia kesti soitto kaiken kaikkiaan ja voi sanoa vilpittömästi että paras livebändi mitä tällä reissulla olen kuullut (tähän mennessä) tosin veikkaan ettei Changilla pahemmin ole menoja.

Paluukyytiä piti vähän aikaa järjestellä, tyhjät lavataksit yrittävät kaiketi omia normitaksikyytejä itselleen, pyynnit make travelin nurkalta tähän soi kympille oli 100-200b. Löysin noin 5min hakuilun jälkeen normaalin (ja rehellisemmän) lavataksin jolle maksoin kylläkin 20b joten tuli ”yölisät” saatua. Se normitaksa lavataksimatkalle tässä ”vanhan” pattayan alueella on nimittäin 10b, olin unohtanut sen sitten viimereissun.

Nyt vois yrittää nukkua, alta 5h päästä soi kello jo. :(