Alta viikko

Pitää ihan sanoa että wow, aikahan on mennyt ihan siivillä muiden juttujen merkeissä, on ollut asuntomuuttoa, töitä sekä muita juttuja hoidettavana. Alta viikko lähtöön ja itseasiassa näitä aikoja viikon päästä olen toivon mukaan jossain frankfurtin ja abu dhabin välimaastossa. Jossain välissä pitäisi vielä pakatakin ja nyt vähän yrittää flunssaa tehdä, kurkku ainakin on sen verta karheana jo toista päivää. Panadol Hottia tässä pari pussia on mennyt, saas nähdä auttaako.

Pähkäilylle ei tunnu tulevan loppua reissukohteiden suhteen, Pattayalla aloitetaan se on nyt varma. Koh Chang kiinnostaisi mutta en tiedä saako sinne järkevästi järjestettyä kuljetusta Pattayalta, aika taitaa loppua kesken jos koukkaa Bangkokin kautta. Joku (suomi)baari järjestää ainakin kuljetuksia Changille thaiklupin foorumista ongitun tiedon perusteella, pitää ottaa siitä tarkemmin selvää kunhan pääsee sinne ensinnä. Loppuaika mennee Bangkokissa, hotelliksi olen alustavasti suunnitellut sitä korkeaa pytinkiä, Baiyoke Skyta. Viime kerralla tuli käytyä siellä yläkerrassa ihmettelemässä elämänmenoa ja olihan se aika vaikuttava paikka – vaikkakin jossain määrin kärsin korkeanpaikankammosta.

Galaxysuites vois olla ihan hieno paikka majoittua myös, mutta taitaa olla jo liian lähellä pelipaikkoja.

Löysin wordpressista uuden ominaisuuden eilen, tähän pystyy näemmä lähettämään tekstiä suoraan sähköpostista. Pitää katsella loppuviikosta jos saan asetukset reilaan, olis nimittäin aika kätevä juttu.