Torstai 3

Löysin wlan-paikan tästä white sand beachin loppupäästä, Paddys palms on paikan nimi. Ihan siisti ja ilmastoitu irkkupubi, guinessia ja kilkennyä hanassa.

Aika nopeasti oppinut tuon vasemmanpuoleisen liikenteen, onhan se kun risteyksestä oikealle käännyttäessä kun pitää ryhmittyä vasempaan reunaan hieman outoa, tosin eipä täällä niin montaa risteystä ole – tavallaan turvallinen paikka harjoitella ja verestää vanhoja skootterimuistoja. Ei se niin paljoa eroa siitä mun navigatorista mikä joskus oli – isompi kone ja tehokkaammat jarrut.

Maisemat ovat mahtavia – enkä ole missään nähnyt noin jyrkkiä mutkia ja mäkiä autoteinä kuin täällä, ehkä saan jonkun järkevän kuvan otettua. Laitan flickriin kuvan auringonlaskusta täällä kohta – mahtavaa!

Lähtis kämpille – vois nukkua kunnon yöunet. Ja huomenna keksiä jotain muuta tekemistä. Jotain puhetta oli kalareissusta. Ja saattaa olla että lähden sunnuntaina takas pattayalle – sais halvan kyydin kun noi muut suomalaiset on lähdössä sunnuntaina ja niillä on minibussi varattuna. Saa nyt nähdä.