Tiistai 3

Löysin MBKsta xbox360n kaukosäätimen, jota olen tavallaan aika kauan himoinnut. 1200b :sta sain hinnan tingittyä 900b. Tuskin tuo aito on, mutta jos toimii niin samapa tuo. Suomessa hinta (tosin aidolle ja takuun kera) 39e.

Ajelin sky trainilla sukhumvit -linjan päätepisteeseen eli On Nut asemalle, tarkoitus oli mennä käymään Tesco Lotus -kauppakeskuksessa, mutta totesin ettei mulla ole mitään ostettavaa sieltä joten jäi menemättä. Alunperin oli tarkoituksena ostaa kameraan (Canon Powershot G3) uv-suodin ja uusi akku (nykyinen on alkuperäinen vuodelta 2003) + ehkä muuta tarviketta. Totesin tällä reissulla että tuo G3nen on yksinkertaisesti liian iso, nykyiset uudet kamerat ovat 2* paremmalla optiikalla ja megapikseleillä mutta silti vähintään puolet pienempiä. Tuota nykyistä ei tule otettua mukaan niin useasti kun tarvis olisi hyville kuville, ja ainakaan vielä kännykkäkameran kuvanlaadusta ei ole kilpailijaksi.

Paluussa jäin kyydistä pois Asokilla. Ensimmäisenä löysin siistin ja mukavan 2-kerroksisen englantilaispubin, The Black Swan (326/8-9 Sukhumvit Road, noin 3 metriä Asokin BTS-aseman uloskäynnistä). Hanasta löytyy Heinekeniä, Strongbowia, Guinessia, Kilkennyä sekä John Smithiä, pullosta joitain länsisiidereitä lisäksi. Vähän nälkä alkoi iskemään näin iltapäivästä joten otin homemade beef lasagnea with french fries (350b) ja hyväähän se oli. En olekaan syönyt ”länsiruokaa” sitten viime torstain.