Reissun loput varaukset tehty

Noniin, tässä on kynää ja paperia kulutettu viime viikkoina ihan huolella kun olen suunnitellut mihinkä ja milloinka – jotenkin tuntuu että tulee ihan kiirusta vaikka ei nyt lomalla kiire pitäisi olla. Alustavan lopullinen aikataulu on nyt seuraavaa:

20.1-26.1 (ti-ma, 6 yötä) Bangkok

Bangkokissa pitäisi ainakin hoitaa ”pakollisia” shoppailuja MBK:ssa, lisäksi olisi tarkoitus tutustua pantip plazaan ainakin mikä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ostoskeskukselta. Niin ja Hard Rock Cafessa olisi hauska käydä uudelleen, ehkä nyt ilta-aikaan milloin toimintaa on vähän eri tavalla kuin viimeksi käydessämme klo 14 siellä. Samoin Saxophone pub (victory monumentin lähettyvillä) ja flaming moe’s (sukhumvit soi 22) voisi käydä katsastamassa.

Ostoslistalta löytyy ainakin akut sekä IXUS että G3 -kameroihin.

Hotelliksi varattu Swiss Park ensimmäiset 3 yötä, 31 euroa superior huoneessa yöltä.

26.1-30.1 (ma-pe, 4 yötä) Singapore

Asiarooms.comin kautta varailin pitkän pähkäilyn jälkeen Hotel81 Palacesta huoneen. Eihän se mikään ”loistohotelli” ole, ennemminkin budjettitasoa (32e/yö).  Singaporessa on kyllä hotellia jokaiseen lähtöön, kalliimpi hintataso vaan mitä esimerkiksi Thaimaassa on. Suhteellisen paljon olen lukenut kaupungista ja voi sanoa etukäteen että tuo neljä päivää taitaa olla lyhyt aika. Ehkä sitten isona on mahdollisuus ottaa pidempi reissu.

Lennot Cathay Pacificilla BKK-SIN-BKK, 7750b menopaluusta sis. verot (158,06e)

Lentoaikataulut

26 Jan CX713 BKK 12:45 SIN 16:10
30 Jan CX712 SIN 13:55 BKK 15:10

30.1-8.2 (pe-su+1vko, 9 yötä) Pattaya

Tylsä ihminen olen, tiedetään. Joten varasin Eastiny Residencestä huoneen uudelleen (1170b / yö, eli edukkaampi mitä vuoden 2008 reissulla). Mikä ettei, kyllähän lähes kolme kertaa halvempaa majoitusta löytyy muun soi Buakhaon suunnalta (tarkoitus olisi tsekata jokunen mesta paikan päällä, jotta tietää jatkoa ajatellen vähän enempi jos sitä vaikka joku päivä oleilisi pidemmän ajan…)

Ohjelmassa olisi teettää puku pattayalla, vinkit hyvästä räätälistä otetaan vastaan kiitollisena. Viimeksi teetin parit paidat Bobby’s Fashionissa, hyvä palvelu mutta olihan se aikasen kallis paikka (pari lyhythihaista kauluspaitaa reilut 2000b). Enkä oikein tiedä kauanko puvun teettämiseen menee aikaa sovituksineen, varmaan joku neljä päivää ainakin.

Tutustumisreissut pitäisi heittää ainakin soi yumen suunnalle sekä Ko Larnille (saari pattayan edustalla, hienoja rantoja ainakin).  Lisäksi voisi käydä katsastamassa sen Mini Siamin.

Hylätyt suunnitelmat

Sofia Garden Resorttiin ja Koh Changille oli tarkoitus lähteä mutta sen jälkeen kun sain varatuksi edukkaat lennot Singaporeen (joka tuli vähän hölmösti keskelle reissua). Ongelmaksi muodostui se etäisyys, vaikkei matkaa tulekaan kuin noin 400km Bangkokista siihen kuluisi käytännössä päivä jos bussilla lähtisi matkaa taittamaan. Lentäen toki olisi päässyt (ja vielä suhteellisen edukkaasti, noin 4000b/menopaluut bangkokairilla) mukavan nopeahkosti, mutta nuo maan sisäisten lentojen aikataulut eivät osuneet kohdalleen. Tokihan pari päivää tinkimällä Bangkokista ja Pattayasta olisi jäänyt changillekin aikaa, mutta kiirettä en lomalleni halua.

Matkalukemiseksi hain tänään kirjastosta Markus Lehtipuun kirjoittamat matkaoppaat Keski-Thaimaasta sekä Singaporesta (joka on tosin vuodelta 1992, löytyisköhän uudempaa..).

Enää reilu pari viikkoa ja sitten mennään.