Paluumatka

Singapore Changin kentälle saavuin siinä 22:00, lufthansan turisti check-iniin oli noin vartin jono. Oli siinä baggage drop -tiski tyhjillään taas kerran, milloinkahan sitä oppii tekemään sen check-inin netissä?

Alkoi päivän tapahtumat painaa jaloissa sen verran että passintarkastuksen jälkeen suuntasin suoraan SATSin loungeen. Tuli lähinnä muutama gintonic siinä juotua. Edellisellä reissulla tuli käytyä uusimmassa Terminaali 3:ssa (ja samalla lähes myöhästyin lennolta..) joten ei ollut tarvetta lähteä sinne seikkailemaan.

Paluumatkan koneena oli Lufthansan A380-800 D-AIMG, kirjoitushetkellä LH:n laivaston toiseksi uusin kone nimeltään ”Wien”. Ei mitään ihmeempiä tapahtumia ollut lennolla, turistiluokassa oli tosin 50% enempi matkustajia mitä oli mennessä Singaporeen. Onneksi kolmen istuttavalla penkkirivillä ei ollut kuin yksi hlö ikkunapaikalla ja minä käytäväpaikalla (71 C).

Lentoaika Singaporesta Frankfurtiin oli aika tarkalleen 12h 45min. Saksalaisella tarkkuudella laskeutuminen oli 05:54 kun aikataulun mukainen saapumisaika oli 05:55.

Reilun kolmen tunnin vaihtoajalla koneeseen kohti Helsinkiä. Koneena oli LH:n A321 D-AISZ. Melkein täysi kone mutta parin tunnin lennonhan istuu tarvittaessa vaikka hattuhyllyllä :)

Helsinkiin saavuttuani oli vielä kotimatkaa vähän jäljellä, bussilla Jyväskylään. Matka-aika oli lähes 5h sisältäen yhden auton vaihdon Lahdessa ja maksoi 48.70e.

Kiva on käydä reissussa mutta onhan se kiva tulla kotikaupunkiinkin.