Metallica vol 2

Noniin.

Hesan keikka oli ja meni, tai siis mahdollisuus saada lippuja sinne. Kyllähän huuto.netistä löytyisi, mutta ”mustalle pörssille” en maksa, mitään.

Siispä varasin muutama viikko takaperin liput 27.7.2009 (ma) Metallican keikalle Kööpenhaminaan, keikkapaikkana Forum joka on käsittääkseni ihan keskustassa. Muutaman kerran olen aiemmin jo katsellut kaupunkia ja nyt tulee hyvä syy vierailla siellä. Tuleehan sitä ekstrakuluja matkustamisesta jonkin verran (katselin että 24-28.7 liput sasilla HEL-CPH 188e, mutta eiköhän sitä keväällä jotain kesähintaa tule myyntiin) mutta vois yhdistää kesän kaupunkireissun samalla. Jos on tietoa hyvästä ja kohtuuhintaisesta majoituksesta Kööpenhaminassa niin saa vinkata tännepäin. Junallakin pääsisi Tukholmasta Kööpenhaminaan, mutta yhdensuuntainen lippu maksoi joitain kymppejä alta tonnin kruunuina (SEK) eli lähes 100e mikä on yllättävän kallista ottaen huomioon että lisäksi tarvitsee hommata ne laivaliput. Toisaalta oresundin silta olisi hieno nähdä, se junaratahan menee siitä.

Ai niin, liput maksoi 650DKK (noin 85e) kipaleelta + jotain kuluja päälle. Ostin siis kaksi lippua, en kyllä tiedä miksi – mutta eiköhän tuo mene jollekin kaupaksi. Metallicalla on muuten viisi keikkaa ko. kaupungissa siinä reilun viikon sisään, melkoinen rupeama kyllä.

”Kesälomakin” lähestyy, reilu 2 kk enää Thaimaan reissuun aikaa. Veronpalautusrahoilla olisi tarkoitus ostaa lentoliput todennäköisesti Singaporeen.